Pages

Wednesday, May 18, 2011

emosional...

salam...

post arini mayb agak kasaq tp post je la...

erm... aritu aku balik kmpung ngan family aku sbb dah lama tak balik kan... ok la, duk la kat kmpung smpai malam sbb kami balik sabtu, so ahad adik2 aku skolah... jadi pndekkan cita, malam tu nak balik, tok wan aku sakit n dya tido... jadi kami tamau la gangu dya tido, just let him be... tp, elok ja kmi kuaq dr rumah tu... jeng... jeng... jeng...

tok aku pgil abah aku msuk umah sbb tok wan aku nangis... sudah... tok wan aku kata mcm2 antaranya... "biaq la aku sorang2 kat sini, sakit srang2"... erk... bukan tu niat kami suma, cuma kami tamau gamngu tok wan tido ja... rintih ati aku la...

well, kat sini aku cuma nak kata... kadang2 prangai orang tua lbih ngada2 dr baby... tp apa pun, kita kna layan ja depa... sbb, mayb depa da lama tak rasa kaseh sayang anak2 yg masing2 jauh ngan karier masing2... sbb tu la depa jadik emo skit... tp tak salah kan, kalo depa bwat mcm tu...

6 comments:

  1. takpa, org tua memang sensitif sket.

    ReplyDelete
  2. agak kurang ajar di situ. haha

    ReplyDelete
  3. mujahidah wa abidahMay 18, 2011 at 9:28 PM

    mmm...
    moga kita amek pgjran dpda 2...
    sbb redha ALLAH terletak pada keredhaan kedua2 ibu bapa~
    wALLAHU a'lam!

    ReplyDelete
  4. mama cakap , mula-2 jadi baby . lepas tue kanak-2 , lepas tue dewasa . bila dah tua , perangai akan kemabali jadi baby . semua orang macam tue . even tok fatin pun . nice entry btw . :)

    ReplyDelete